NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

DUAL Hellas: Άρχισαν οι εγγραφές στα προγράμματα Εκπαίδευσης για τουρισμό - εστίαση

DUAL Hellas: Άρχισαν οι εγγραφές στα προγράμματα Εκπαίδευσης για τουρισμό - εστίαση

Άρχισαν οι εγγραφές για το έτος 2020-2021 στα προγράμματα Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τουρισμού και της Εστίασης, που προσφέρει το Εκπαιδευτικό Κέντρο Dual Hellas του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, με την υποστήριξη της TUI Care Foundation.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διαρκούν τρία έτη με επαγγελματική καριέρα από τον πρώτο χρόνο συμμετοχής, στις ακόλουθες ειδικότητες ξενοδοχειακών επαγγελμάτων:

  1. Ξενοδοχοϋπάλληλος
  2. Ειδικός/-η Εστιατορίου
  3. Μάγειρας/Μαγείρισσα

Κάθε έτος εκπαίδευσης περιλαμβάνει θεωρητική-εργαστηριακή εκμάθηση (Νοέμβριος–Μάρτιος) και ενδοεπιχειρησιακή εμπειρία με πλήρεις αποδοχές από τον πρώτο χρόνο συμμετοχής (Απρίλιος– Οκτώβριος). Για τη θεωρητική εκπαίδευση δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω e-learning, ενώ κατά τη διάρκεια της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης, οι εκπαιδευόμενοι εργάζονται ως επαγγελματίες σε 4* και 5* ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της τριετούς εκπαίδευσης, που ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τις απαραίτητες γνώσεις και καλλιεργούν τις δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται, ώστε να αποτελέσουν στελέχη της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσής τους, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις, προκειμένου να λάβουν πιστοποιητικό Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης αναγνωρισμένο από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), που χορηγεί το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 217 0002030 ή μέσω E-Mail: info@dual.com.gr καθώς και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.dual.com.gr/landing.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr