NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Γεωργιάδης για Ελληνικό: Σε 3,5 χρόνια θα εγκαινιάσουμε τα κτίρια του master plan

Γεωργιάδης για Ελληνικό: Σε 3,5 χρόνια θα εγκαινιάσουμε τα κτίρια του master plan
07_07_2020 | 14:37 07_07_2020 | 14:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση

«Χρειάστηκαν 20 χρόνια. Είχαμε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ελληνικού λαού και επί 20 χρόνια δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Δεν απέφερε στο ελληνικό δημόσιο ούτε μισό ευρώ. Ήταν ντροπή μας. Μπράβο μας που επιτέλους παίρνει μπρος» δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Η πρώτη φάση των κατεδαφίσεων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 31 Οκτωβρίου. Όσο περνούν οι εβδομάδες θα υπογράφω και καινούργιες διαπιστωτικές πράξεις για τα υπόλοιπα κτίρια. Υπολογίζουμε ότι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν γκρεμιστεί όλα τα κτίρια, τα οποία είναι συνολικά 970. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές για τη θεμελίωση των έργων που έχουν προγραμματιστεί. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γίνει και η μεταβίβαση των μεριδίων εφόσον θα έχει λήξει ο διαγωνισμός για το καζίνο. Σε 3.5 χρόνια θα πάμε εκεί να εγκαινιάσουμε τα κτίρια τα οποία προβλέπει το master plan της πρώτης φάσης του έργου».

«Η “Ελληνικό Α.Ε.” έδωσε 20 χιλιάδες ευρώ στον Δήμο Ελληνικού για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της περιοχής, γιατί υπήρχε μια πολύ μεγάλη ανησυχία -δόκιμη θα έλεγα- από τους φιλοζωικούς φορείς της περιοχής» τόνισε χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr