NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Στρατηγική συμφωνία Deutsche Bank - Google για το cloud και την καινοτομία

Στρατηγική συμφωνία Deutsche Bank - Google για το cloud και την καινοτομία
07_07_2020 | 17:45 07_07_2020 | 17:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η Deutsche Bank ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έχει συνάψει μια στρατηγική, πολυετή συμφωνία με την Google, που θα της προσφέρει πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud και δυνατότητα προώθησης της καινοτομίας γύρω από τεχνολογικά χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Πηγή δήλωση στο Reuters ότι η Deutsche Bank αναμένει πως η συνεργασία θα της αποφέρει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο ευρώ (1,13 δισεκατομμύρια δολάρια) σε συσσωρευμένα κέρδη προ φόρων και εσόδων (EBIT) τα επόμενα 10 χρόνια.

Και τα δύο μέρη έχουν υπογράψει επιστολή προθέσεων και σκοπεύουν να υπογράψουν μια πολυετή σύμβαση εντός των επόμενων μηνών, δήλωσε η τράπεζα. «Η συνεργασία με το Google Cloud θα είναι ένας σημαντικός μοχλός του στρατηγικού μας μετασχηματισμού», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Christian Sewing.

«Αποδεικνύει την αποφασιστικότητά μας να επενδύσουμε στην τεχνολογία μας, καθώς το μέλλον μας συνδέεται στενά με την επιτυχή ψηφιοποίηση», πρόσθεσε, τονίζοντας πως όλα αυτά σχετίζονται τόσο με τα έσοδα όσο και με το κόστος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr