NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Boxbeat: Η εταιρεία που προσφέρει self-storage αποθήκευση σε ιδιώτες και e-shops

Boxbeat: Η εταιρεία που προσφέρει self-storage αποθήκευση σε ιδιώτες και e-shops
07_07_2020 | 22:29 07_07_2020 | 23:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Boxbeat, η «πρώτη ελληνική εταιρεία self-storage αποθήκευσης».

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της, «απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη αποθηκευτικό χώρο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε γιατί μετακομίζουν και χρειάζεται κάπου να αποθηκεύσουν τις κούτες τους, είτε γιατί ανακαινίζουν το σπίτι τους και θέλουν να φυλάξουν κάπου τα προσωπικά τους αντικείμενα για όσο διαρκεί η ανακαίνιση, είτε επειδή απλά θέλει κάποιος να καλέσει φίλους στο σπίτι και από το να προσπαθεί να τα "χωρέσει όλα στην ντουλάπα", τα αποθηκεύει για το βράδυ στην αποθήκη της Boxbeat και απολαμβάνει στο μέγιστο το σπίτι του».

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες και σε μικρά e-shop που χρειάζονται αποθηκευτικό χώρο στον οποίο να αποθηκεύουν τα εμπορεύματα τους, και κυρίως κάποιον να ασχολείται με την διαχείριση των αποστολών τους (ταχυδρομήσεις, παραλαβές από την έδρα και αποστολές).

Η Boxbeat [box-beat.com] παραλαμβάνει από την πόρτα του πελάτη σε ημέρα και ώρα που εκείνος επιθυμεί και αποθηκεύει με ασφάλεια στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Αθήνας. Με τον ίδιο τρόπο, «όποτε χρειαστείτε πίσω κάποια ή όλα τα αντικείμενα σας, αναφέρετε την ημέρα και ώρα που τα επιθυμείτε και θα τα έχετε στην πόρτα σας». Επίσης, η παράδοση και παραλαβή γίνεται και απευθείας από την κεντρική αποθήκη της Boxbeat στο κέντρο της Αθήνας (Τζων Κέννεντυ 29).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr