NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Τα φανάρια των δρόμων θα εμφανίζονται και στους Χάρτες της Google

Τα φανάρια των δρόμων θα εμφανίζονται και στους Χάρτες της Google

Φαίνεται ότι η Google βρίσκεται πολύ κοντά στην προσθήκη υποστήριξης... φαναριών στους Χάρτες, μια δυνατότητα που η Apple πρόσθεσε για πρώτη φορά στη δική της εφαρμογή την περσινή χρονιά. Η προσθήκη σημαίνει ότι οι χρήστες των Google Maps θα μπορούν να βλέπουν την ένδειξη των φαναριών στην οθόνη του κινητού τους, κατά την πλοήγηση.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η λειτουργία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών για μια περιορισμένη ομάδα χρηστών, με την εταιρεία να μην περιλαμβάνει ούτε να επισημαίνει τα φανάρια στις οδηγίες πλοήγησης.

Είναι πιθανό ότι η υποστήριξη φωτεινών σηματοδοτών στους Χάρτες Google θα είναι διαθέσιμη μόνο σε τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, προτού επεκταθεί σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η προσθήκη φωτεινού σηματοδότη στους Χάρτες Google θα είναι χρήσιμη για τους χρήστες εάν βιάζονται, καθώς θα μπορούν να αποφύγουν διαδρομές όπου υπάρχουν πάρα πολλά φανάρια. Θα τους βοηθήσει επίσης να γνωρίζουν πού βρίσκονται φανάρια σε μια άγνωστη περιοχή, ώστε να μην τα προσπεράσουν από λάθος.

google-maps-traffic-lights.jpg?mtime=20200708121504#asset:196261


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr