NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Boeing: Ένα άρθρο 33 ετών οδηγεί τον επικεφαλής επικοινωνιών σε παραίτηση

Boeing: Ένα άρθρο 33 ετών οδηγεί τον επικεφαλής επικοινωνιών σε παραίτηση

Ο επικεφαλής επικοινωνιών της Boeing, Niel Golightly, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, αφότου ένας υπάλληλος της εταιρείας παραπονέθηκε για άρθρο που είχε γράψει ο Golightly πριν από σχεδόν 33 χρόνια στο οποίο ανέφερε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να υπηρετούν σε μάχιμες θέσεις.

Ο Niel Golightly ανακοίνωσε την παραίτησή του σε ένα email προς το προσωπικό της Boeing στις 2 Ιουλίου. Είπε ότι αυτό που έγραψε στο άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε το 1987 όταν ήταν ένας 29χρονος πιλότος του Ναυτικού, ήταν λάθος.

«Το άρθρο που έγραψα - με επιχειρήματα που απέρριψα λίγο αργότερα - είναι μια οδυνηρή ανάγνωση», έγραψε ο Golightly, 62 ετών. «Επώδυνο γιατί είναι λάθος. Επώδυνο επειδή είναι προσβλητικό για τις γυναίκες. Επώδυνο, γιατί μου θυμίζει την εκπαίδευση που έλαβε το μη μορφοποιημένο "εγώ" μου εκείνης της εποχής μόλις εμφανίστηκε το κομμάτι».

Σε ένα email στους υπαλλήλους μετά τον θάνατο του George Floyd, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, David Calhoun, έγραψε ότι η Boeing «θα έχει μηδενική ανοχή σε κάθε μισαλλοδοξία» και ότι η εταιρεία θα «διπλασιάσει την αποφασιστικότητά να διώξει συμπεριφορές που παραβιάζουν τις αξίες και τραυματίζουν τους συναδέλφους μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr