NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Lacta: ​Διάκριση για την καμπάνια «Act for Love» στα Ermis Awards​

Lacta: ​Διάκριση για την καμπάνια «Act for Love» στα Ermis Awards​

Η καμπάνια της Lacta «Act for Love», που παρουσιάστηκε το 2019 και έγινε η αιτία για μια ανοικτή συζήτηση στην κοινωνία για την απόρριψη των στερεοτύπων, έλαβε φέτος σειρά μεγάλων διακρίσεων στον αναγνωρισμένο θεσμό ERMIS AWARDS. Εκτός από το κορυφαίο Ermis Campaign of the Year 2019 (Καμπάνια της Χρονιάς 2019), η καμπάνια της Lacta «Act for Love» έλαβε την κορυφαία διάκριση στην νέα κατηγορία βραβείων «Creative Bravery» που αναδεικνύει το δημιουργικό θάρρος και τη σημασία που έχει ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα στην επικοινωνία. Συνολικά, η καμπάνια της Lacta «Act for Love» έλαβε 12 βραβεία.

Mε αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, η Lacta είχε παρουσιάσει 28 μοναδικές ιστορίες αγάπης αληθινών διαφορετικών ζευγαριών. Μέσα από το Act for Love, η Lacta γιόρτασε τον έρωτα σε όλες τις μοναδικές και συναρπαστικές εκδοχές της συνύπαρξης δύο ανθρώπων που άφησαν πίσω τους δυσκολίες και εμπόδια για να έχουν μια κοινή πορεία στη ζωή.

Η Lacta εμπνέεται από τις ιστορίες αγάπης και μας καλεί να αγκαλιάσουμε όλες τις γεύσεις της αγάπης γιατί… «Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις, είναι για όλους. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Για το λόγο αυτό, η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες. Ας μην αφήνουμε τα στερεότυπα να μας επηρεάζουν στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή των ανθρώπων γύρω μας και σας δούμε την αγάπη! Είμαστε πολύ περήφανοι για τις τελευταίες διακρίσεις και ειδικά για το Creative Bravery award, γιατί για άλλη μία φορά αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε και δημιουργικοί και γενναίοι, ένα παράδειγμα που ακολούθησαν πολλές μάρκες μετά από τη Lacta», δήλωσε η κα. Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Chocolate & Bakery Greece στη Mondelēz International.

Συνολικά η καμπάνια της Lacta «Act for Love» που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική διαφήμιση και επικοινωνία έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

  • Βραβείο Δημιουργικού Θάρρους - Creative Bravery
  • Καμπάνια της Χρονιάς 2019
  • Κατηγορία Digital: 1 Grand Ermis / 3 Gold Ermis / 2 Silver Ermis
  • Κατηγορία Advertising: 1 Gold Ermis / 1 Bronze Ermis
  • Κατηγορία Branded Entertainment: 1 Silver Ermis / 1 Bronze Ermis
  • Κατηγορία PR: 1 Silver Ermis
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr