NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Κοινωνικό crowdfunding από την ΕΕΣΥΠ: Συγκέντρωση χρημάτων για το «Social Plate»

Κοινωνικό crowdfunding από την ΕΕΣΥΠ: Συγκέντρωση χρημάτων για το «Social Plate»
10_07_2020 | 11:57
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς στη Θεσσαλονίκη ενισχύει η Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ).

H Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ), μαζί με το Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης «Τεχνόπολις», πραγματοποιούν την πρωτοβουλία «SOCIAL PLATE» για την αξιοποίηση φρούτων και λαχανικών που παραχωρούνται από τους εμπόρους της ΚΑΘ στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Κοινωνική Επισιτιστική Βοήθεια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό.

Καθημερινά, οι ενδιαφερόμενοι έμποροι παραδίδουν ποσότητες μη εμπορεύσιμων οπωροκηπευτικών, από τα οποία, επιλέγονται τα κατάλληλα προς κατανάλωση, ανασυσκευάζονται και διανέμονται σε κοινωνικούς φορείς, που τα προσφέρουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Από τον Απρίλιο 2018 έως και τον Δεκέμβριο 2019, συγκεντρώθηκαν 470 τόνοι οπωροκηπευτικών από τα οποία επιλέχθηκαν 324 τόνοι που προσφέρθηκαν σε όσους έχουν ανάγκη.

Στοχεύοντας στην στήριξη και την ενδυνάμωση της σημαντικής κοινωνικής πρωτοβουλίας, καλούνται, όλοι όσοι μπορούν, να συνεισφέρουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας Act4Greece προκειμένου να καλυφθεί το κόστος λειτουργίας του προγράμματος SOCIAL PLATE.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr