NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η SIA και η AEP παρέχουν ανέπαφες συναλλαγές στα ΜΜΜ του Τορίνο

Η SIA και η AEP παρέχουν ανέπαφες συναλλαγές στα ΜΜΜ του Τορίνο

Η AEP, μια ιταλική εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων και συσκευών για τις δημόσιες συγκοινωνίες, και η SIA, η ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στον τομέα των υπηρεσιών πληρωμών και των υποδομών που ελέγχεται από τη CDP Equity, δημιούργησαν μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει την πληρωμή εισιτηρίων απευθείας στα τερματικά του GTT (Gruppo Torinese Trasporti) που έχουν εγκατασταθεί σε σταθμούς του μετρό και σε ορισμένες γραμμές λεωφορείων στην πόλη του Τορίνο χρησιμοποιώντας ανέπαφες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες EMV (Mastercard και VISA), ακόμα και σε ψηφιακή μορφή για smartphone και φορητές συσκευές, με απλό, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Το καινοτόμο σύστημα βασίζεται στην τεχνολογική υποδομή των AEP και SIA που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για τις υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών, φέρνοντας απλώς την κάρτα τους κοντά στα τερματικά, ενώ παράλληλα επωφελούνται από την καλύτερη διαθέσιμη τιμή ταξιδιού με βάση τον αριθμό των διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την ανάπτυξη τoυ Smart Mobility (Έξυπνης Κινητικότητας) επιτρέπουν την άμεση αγορά του εισιτηρίου καθώς και τη διαχείριση, την εξουσιοδότηση, τη λογιστική διαχείριση και την αναφορά των συναλλαγών πληρωμής. Αυτό είναι ένα περαιτέρω, σημαντικό βήμα προόδου στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα των δημόσιων μεταφορών. Το νέο σύστημα πληρωμών επιτρέπει επίσης στο Τορίνο να είναι μία από τις πόλεις της Ιταλίας και του κόσμου που διαθέτει τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες κινητικότητας.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το GTT, το Δήμο του Τορίνου και τη SIA που μας επέτρεψαν να εφαρμόσουμε αυτό το σύστημα πληρωμών με κάρτες EMV στις δημόσιες συγκοινωνίες, το οποίο προστίθεται στα πολλά άλλα που έχουμε εφαρμόσει στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Με πάνω από 7.000 συσκευές AEP, το GTT είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πελάτες μας και επίσης, λόγω της συνεργασίας μας, το 2016, ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε αυτήν την σημαντική νέα τεχνολογία", δήλωσε ο Giovanni Becattini, CEO της AEP.

"Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεργαστήκαμε με την AEP για την έναρξη της λειτουργίας του νέου συστήματος ανέπαφων πληρωμών σε μια εποχή που πρέπει να ληφθούν όλα τα πιθανά μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των ταξιδιωτών. Από σήμερα, το Τορίνο είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες ιταλικές πόλεις - παράλληλα με το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Βενετία και τη Νάπολη – που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της SIA για την ψηφιοποίηση εκατομμυρίων ταξιδιωτικών εισιτηρίων. Η χώρα μας επιταχύνει τη διαδικασία ψηφιοποίησης, ιδίως στον τομέα της κινητικότητας και των δημόσιων μεταφορών. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές γίνονται όλο και περισσότερο μέρος της καθημερινής ζωής των πολιτών και αποτελούν εναλλακτική λύση στη χρήση µετρητών", δήλωσε ο Eugenio Tornaghi, Marketing & Sales Director της SIA.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr