NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Αφοί Κασσάκη: Χειροποίητα προϊόντα κρέατος από το νησί της Κρήτης [video]

14_07_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η επιχείρηση Αφοί Γ. Κασσάκη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνιστών παραδοσιακών προϊόντων κρέατος. Από το 1999, δημιουργεί χειροποίητα προϊόντα κρέατος. Η εταιρεία, ως πρότυπη μονάδα παραδοσιακής αλλαντοποιίας, εφαρμόζει αυστηρά συστήματα υγιεινής και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Όπως αναφέρει ο Μανώλης Κασσάκης, ιδιοκτήτης και αλλαντοποιός, τα προϊόντα της εταιρείας είναι κατά βάση παραδοσιακά αλλαντικά της Κρήτης, αν και τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει κάποιους κωδικούς από την Ελλάδα και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το χαρακτηριστικό των ποιοτικών προϊόντων είναι η ποιοτική πρώτη ύλη, η ποιοτική υπηρεσία παραγωγής τους, η ποιοτική διανομή τους και τα σημεία πώλησης τους. Εξαρχής από την ίδρυση της, η εταιρία Κασσάκη πίστεψε και πιστεύει ακόμα στη σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας και προσπαθούμε όλοι οι προμηθευτές μας να είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις από εμάς».

«Τα τελευταία χρόνια ο γαστροτουρισμός είναι πολύ ανεβασμένος στο νησί μας που αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε οι τουρίστες - πελάτες - καταναλωτές να έρχονται σε επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς και με τις τοπικές γεύσεις και να υπάρχει μια καλή βάση για να υπάρξει εξαγωγική δραστηριότητα στις μικρές επιχειρήσεις τους νησιού» σημειώνει ο κ. Κασσάκης. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι παραγωγοί και οι ξενοδόχοι έχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας μεταξύ τους.

«Τα τελευταία χρόνια οι μονάδες της Κρήτης έχουν ξεκινήσει και δουλεύουν όλο και περισσότερο στους τοπικούς παραγωγούς. Αυτό βέβαια γεμίζει εμάς τους παραγωγούς με μεγάλη ευθύνη και προσπαθούμε συνέχεια, με ίδιες ποιοτικές πρώτες ύλες, να ψάχνουμε και τις ποσότητες αυτές, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι μονάδες αυτές».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr