NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ανακοίνωση της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών της Epsilon Net

Ανακοίνωση της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών της Epsilon Net
13_07_2020 | 10:37 13_07_2020 | 10:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Alpha Bank ανακοίνωσε πως ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος και Σύμβουλος Έκδοσης για την εισαγωγή των μετοχών της Epsilon Net στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς στις 10.07.2020, διατέθηκαν συνολικά 2.224.560 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας. Η τελική τιμή διάθεσης των νέων μετοχών της δημόσιας προσφοράς ορίστηκε σε 2,40 ευρώ ανά νέα μετοχή.

Πριν από λίγες μέρες άλλωστε, η Διοίκηση της εταιρείας, ενόψει της μετάταξής της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την διάρκεια ειδικής τηλεδιάσκεψης, παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την εταιρία, τον στρατηγικό της σχεδιασμό και το επενδυτικό της πλάνο.

Κατά την παρουσίαση ο Πρόεδρος της εταιρίας Epsilon Net κ. Ι. Μίχος ανέλυσε «τη κυρίαρχη θέση του ομίλου» στην αγορά επιχειρησιακού λογισμικού και πιο συγκεκριμένα στις εφαρμογές εμπορικολογιστικής οργάνωσης επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων, συστήματα ERP, Crm, καθώς και εφαρμογές μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ανέπτυξε το όραμα του Ομίλου και τη στρατηγική του τόσο στο επίπεδο της επιχειρηματικής ανάπτυξης και επέκτασης όσο και στην περαιτέρω ανάπτυξη παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για τις επιχειρήσεις. Επισήμανε πως η συνεχής αύξηση του πελατολογίου του και η διείσδυση σε ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς είναι ο κεντρικός στόχος της ανάπτυξης του Ομίλου, τον οποίο υπηρετούν οι στοχευμένες εξαγορές και στρατηγικές συνεργασίες αλλά και η σχεδιαζόμενη επέκταση σε νέους τομείς της πληροφορικής με την αξιοποίηση της εμπειρίας της στον τομέα Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας (FinΤech).

Η Epsilon Net, έχοντας ξεκινήσει το 1999 και κλείνοντας 20 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει 6 θυγατρικές και απασχολεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα περίπου 367 εργαζόμενους (155 από αυτούς στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης). Το χαρτοφυλάκιο της διαθέτει περισσότερα από 35 προϊόντα λογισμικού, τα οποία χρησιμοποιούν περισσότεροι από 28.000 πελάτες, εκ των οποίων οι 12.000 αφορούν λογιστικά γραφεία σε ολόκληρη την χώρα (κατέχοντας, έτσι, το 60% της αγοράς των λογιστικών γραφείων), ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 300 αντιπροσώπους στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως, στο κομμάτι της μισθοδοσίας, αυτή τη στιγμή, από συστήματα που η ίδια προμηθεύει, εκδίδεται η μισθοδοσία για περίπου 1.800.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr