NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών του 7ου Envolve Award Greece

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών του 7ου Envolve Award Greece
14_07_2020 | 17:15 14_07_2020 | 17:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Διαγωνισμοί

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών του 7ου Envolve Award Greece έχει αρχίσει, με τους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού να βρίσκονται στην τελική ευθεία για να κερδίσουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. Η ανακοίνωση των νικητών θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:00. Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Envolve το 2012, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά ψηφιακά, ώστε ο καθένας να μπορεί να την παρακολουθήσει από το σπίτι ή το γραφείο του.

Το Envolve θα βραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θα φιλοξενήσει συζητήσεις για το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Μερικοί από τους ομιλητές που θα συμμετάσχουν είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Chief Creative Officer της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Στηβ Βρανάκης, η Γενική Διευθύντρια Ν.Α. Ευρώπης της Google, Πέγκυ Αντωνάκου, η Ιδρύτρια του Wise Greece, Μελίνα Ταπραντζή και ο δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας Φώτης Καρύδας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ η μετάδοση θα γίνει δωρεάν τόσο στα Ελληνικά όσο και Αγγλικά.

Η παρακολούθηση γίνεται με μια δωρεάν εγγραφή από το 87399.choruscall.eu/links/envolveawards.html

H φυσική εκδήλωση, κλειστή προς το κοινό λόγω Covid - 19, θα φιλοξενηθεί στον ιδιαίτερο χώρο ATRAKTOS στην Αθήνα, παρουσία των φιναλίστ και των ομιλητών, με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της ATRAKTOS, της Chorus Call Hellas, της ΕΕΝΕ, της Red Bull και της Φωτοκύκλωση Α.Ε.

Παράλληλα με το Envolve Award Greece, οι φιναλίστ διαγωνίζονται για επιπλέον χρηματικά έπαθλα μέσω του βραβείου κοινού #GetEnvolved Award, που πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Facebook και Instagram. Τα βίντεο των φιναλίστ προβάλλονται μέσω των λογαριασμών του Envolve στο Facebook (www.facebook.com/watch/EnvolveGR/968995810221053/) και στο Instagram (instagram.com/envolveGR ) σε χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι συνεχίζουν να ψηφίζουν, κάνοντας like, για την αγαπημένη τους ιδέα μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Βλέποντας την θερμή αποδοχή του κόσμου για τα πρώτα βραβεία κοινού, φέτος, το Envolve αύξησε τον αριθμό των νικητών, καθώς και τα συνολικά χρηματικά έπαθλα του #GetEnvolved Award: Οι τρεις νικητές του #GetEnvolved Award θα λάβουν €3.000, €2.000 και €1.000 αντίστοιχα, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του κύριου διαγωνισμού, Envolve Award Greece. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ψηφιακής ζωντανής αναμετάδοσης.

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra, διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υποστηρικτές του βραβείου στην Ελλάδα είναι οργανισμοί όπως η Amazon Web Services, η Antidote, η Atraktos, το Epixeiro.gr, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Jalouise PTY LTD, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η Moore, η People for Business, η Prisma Consulting, η Reed Smith, η SAP Hellas, η V+O Communication και η White Room.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr