NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Mars Hellas στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τις ευπαθείς ομάδες και τα αδέσποτα ζώα

Η Mars Hellas στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τις ευπαθείς ομάδες και τα αδέσποτα ζώα

Η Mars Hellas, σε ανακοίνωση της, σημειώνει πως «στέκεται από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι και σήμερα, αρωγός στη συλλογική προσπάθεια και συμβάλλει έμπρακτα και πολύπλευρα στη διαχείριση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας».

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Mars Hellas διέθεσε περισσότερους από 14 τόνους προϊόντων, σε κοινωφελείς φορείς και οργανισμούς που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης.

Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά ενός υπερσύγχρονου Υπερηχοτομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η ΣΩΤΗΡΙΑ" με στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Mantis.

Σε συνεργασία με το Animal Solidarity και φιλοζωικές οργανώσεις, η Mars Hellas στάθηκε επίσης δίπλα στα αδέσποτα ζώα προσφέροντας περισσότερους από 8 τόνους τροφής για κατοικίδια, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ανάγκη παροχής υποστήριξης και φροντίδας, κατά το διάστημα του lock down. Έτσι η εταιρεία προσέφερε σε διάστημα 4 μηνών τροφή, νερό, αγάπη και φροντίδα σε αδέσποτους σκύλους και γάτες σε όλη την Ελλάδα, διανέμοντας περισσότερες από 100.000 μερίδες τροφής. Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετείχαν ενεργά και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι φρόντισαν για τη σίτιση 1.500 αδέσποτων ζώων.

Οι εργαζόμενοι της Mars Hellas μάλιστα έστειλαν το δικό τους μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, προσφέροντας από την πλευρά τους περισσότερες από 75 ώρες ενεργού συμμετοχής σε εθελοντικές δράσεις και αιμοδοσίες.

Ο Jonas Schauman, Γενικός Διευθυντής Mars Multisales East Med δήλωσε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία, η Mars Hellas και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, προχώρησαν στην υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών προκειμένου να συνδράμουν στην ανακούφιση όσων πλήττονται από την παγκόσμια αυτή κρίση, συνεχίζοντας μάλιστα μέχρι και σήμερα την ανάληψη αντίστοιχων δράσεων. Οι πρωτοβουλίες που αναλάβαμε αναδεικνύουν τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, αξίες συνυφασμένες με την εταιρική κουλτούρα και τις Αρχές της Mars, ειδικά τώρα που οι υγειονομικοί αλλά και οι μη-κυβερνητικοί φορείς και οργανισμοί που στηρίζουν ανθρώπους και ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη, δέχονται μεγαλύτερη πίεση από ποτέ. Και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση για όσο διάστημα χρειαστεί».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr