NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Λουξ: Η επετειακή καμπάνια για τα 70 χρόνια

Λουξ: Η επετειακή καμπάνια για τα 70 χρόνια

Η Λουξ γιορτάζει 70 χρόνια παράδοσης και απόλαυσης και παρουσιάζει τη νέα επετειακή, 360ᵒ καλοκαιρινή καμπάνια της!

Ειδικότερα, η Λουξ κυκλοφορεί το νέο διαφημιστικό της, που αποτελεί συνέχεια της ανοιξιάτικης ταινίας, και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και ανατρεπτικό story telling, για την αγάπη του καταναλωτικού κοινού στα προϊόντα της εδώ και 70 χρόνια, που αποδεικνύεται με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

Με εικόνες ταυτισμένες με το ελληνικό καλοκαίρι η επετειακή ταινία που κυκλοφορεί ξεδιπλώνει μια αμφίδρομη ιστορία αγάπης ανάμεσα στη Λουξ και στους καταναλωτές, μέσα από στιγμές της καθημερινότητας. Όλοι έχουν ζήσει «πλάι-πλάι» με την εταιρία μικρές, αληθινές και ξεχωριστές στιγμές, που έχουν γεύση λουξ και ξεχειλίζουν γέλιο, χαρά, ανεμελιά και άλλα πλούσια συναισθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ταινία δημιούργησε η MAGIQ DOORZ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Κανάκη. Την παραγωγή εκτέλεσε η WCA Productions ενώ την επιμέλεια της στρατηγικής είχε η FYI Marketing House. Τη μουσική της ταινίας υπογράφει αποκλειστικά για τη Λουξ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια special edition εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «πλάι-πλάι», σε στίχους Νίκου Γρίτση και νέα ενορχήστρωση Soumka.

Η 2η ταινία της καμπάνιας για τα 70 χρόνια Λουξ προβάλλεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε θερινά σινεμά, στα social media αλλά και μέσω καταχωρήσεων σε μια επετειακή χρονιά πιο γεμάτη από ποτέ!

Ακολουθεί το βίντεο της τηλεοπτικής καμπάνιας της εταιρίας


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr