NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Συνεργασία kovald Digital Marketing Strategies με την κορεάτικη πλατφόρμα χονδρικής buyKOREA

Συνεργασία kovald Digital Marketing Strategies με την κορεάτικη πλατφόρμα χονδρικής buyKOREA

Η kovald Digital Marketing Strategies ανέλαβε μετά από απαιτητικό SPEC, τον σχεδιασμό της στρατηγικής ανάπτυξης και προώθησης για την buyKOREA, με την στήριξη της Πρεσβείας της Κορέας στην Ελλάδα.

Ανάμεσα σε βασικά καθήκοντα που αναλαμβάνει η kovald, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες και ανάλυση της αγοράς, η νέα συνεργασία περιλαμβάνει την υλοποίηση μιας σειράς από διαφημιστικές καμπάνιες, την αύξηση του brand awareness, την εξοικείωση του κοινού με τα προϊόντα της εταιρείας και την προσέλκυση νέων πελατών μέσω συγκεκριμένων διαδικτυακών καναλιών επικοινωνίας, όπως LinkedIn και Google, με τελικό στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες της αγοράς.



Ο Κωνσταντίνος Lamaj, CEO & Founder της kovald Digital Marketing Strategies αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς την εταιρία μας το brand, όπου και αυτήν τη στιγμή κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με αφοσίωση, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών,ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις του, στο digital περιβάλλον».


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr