NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Μέλος της Ένωσης EDPIA η SIA

Μέλος της Ένωσης EDPIA η SIA
03_08_2020 | 15:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Μέλος της Ένωσης της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Ψηφιακών Πληρωμών (European Digital Payments Industry Alliance - EDPIA) είναι πλέον η SIA, εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών πληρωμών.

Η SIA που έχει έδρα το Μιλάνο και ελέγχεται από τη CDP Equity, μαζί με τα ιδρυτικά μέλη Ingenico Group, Nets, Nexi και Wordline θα συμβάλλει στην προώθηση της ανάπτυξης των ψηφιακών πληρωμών στην Ευρώπη.

Ο Gilles Grapinet, Πρόεδρος της EDPIA, καλωσόρισε τη SIA στην Ένωση και υπογράμμισε: «Εκ μέρους όλων των άλλων μελών της EDPIA, χαιρετίζω θερμά την απόφαση της SIA, ενός σημαντικού Ευρωπαϊκού παίχτη στον κλάδο των πληρωμών, να γίνει μέλος της EDPIA. Είναι μία πολύ σημαντική πρώτη εξέλιξη της κοινής μεγάλης πρωτοβουλίας μας που ξεκίνησε τον Μάιο του 2020, αποδεικνύοντας ότι η συμμαχία αυτή είναι συμφέρουσα και αποσκοπεί στην ένωση όλων των ανεξάρτητων ευρωπαϊκών φορέων πληρωμών ώστε να συμβάλει έντονα και εποικοδομητικά στις συνεχιζόμενες πολιτικές και κανονιστικές συζητήσεις και να προωθήσει ενεργά τις ψηφιακές πληρωμές στην Ήπειρό μας.»

Ο Nicola Cordone, CEO της SIA, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που γινόμαστε μέλη της EDPIA και που θα συμβάλλουμε περισσότερο στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των ψηφιακών πληρωμών στην Ευρώπη. Η SIA υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και τους ανθρώπους της για να αναδείξει την καινοτομία των ψηφιακών παν-Ευρωπαϊκών υπηρεσιών πληρωμών σε πρότυπο παγκόσμιου επιπέδου. Για περισσότερα από 40 χρόνια έχουμε με υπερηφάνεια θέσει τους πολίτες, τις εταιρίες, τους κρατικούς και χρηματοοικονομικούς θεσμούς, τις κεντρικές τράπεζες και τον δημόσιο τομέα στο επίκεντρο της επανάστασης των ψηφιακών πληρωμών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr