NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βιοκαρπέτ: Απέκτησε άδεια 10 MW σε ηλεκτρονική δημοπρασία της ΡΑΕ

Βιοκαρπέτ: Απέκτησε άδεια 10 MW σε ηλεκτρονική δημοπρασία της ΡΑΕ

Η εταιρία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε. στις 27/7/2020 συμμετείχε στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό της ΡΑΕ και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική δημοπρασία που έλαβε χώρα από τις 10.00-10.30 π.μ. στη κατηγορία Φ/Β έως 20ΜW.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του διαγωνισμού η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε. απέκτησε μία άδεια 10 MW. Το έργο θα υλοποιηθεί και θα ηλεκτροδοτηθεί το 2021 και αποτελεί το μεγαλύτερο έργο της εταιρίας έως σήμερα. Με το συγκεκριμένο έργο το δυναμικό του Ομίλου σε Φ/Β θα ανέρχεται σε 20 ΜW ενώ ήδη υπάρχει μία άλλη άδεια παραγωγής για ένα έργο της θυγατρικής ΕΞΑΛΚΟ 10 MW που θα συμμετάσχει στην επόμενη ηλεκτρονική δημοπρασία.

Επίσης ο Ομιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ θα καταθέσει εντός του 2020 και νέες αιτήσεις σε Φ/Β ύψους 20 ΜW.

Σκοπός του Ομίλου να ενδυναμώσει τη παρουσία του στο τομέα των ΑΠΕ κάτι το οποίο θα βοηθήσει και στα οικονομικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τη κρίση του covid-19 ο όμιλος έθεσε ως βασικότερο στοίχημα την υγεία των εργαζομένων λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενώ το στοίχημα διατήρησης όλως των θέσεων εργασίας έχει κερδηθεί.

Τέλος είναι σε εξέλιξη η νέα επένδυση της ΕΞΑΛΚΟ στο 2ο εργοστάσιο στη περιοχή Κουλουρίου Λάρισας με νέα μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2020 δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr