NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Βασίλης Χατζηχριστόφας νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas

Ο Βασίλης Χατζηχριστόφας νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas

Τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas έχει αναλάβει ο κ. Βασίλης Χατζηχριστόφας, στέλεχος με 12ετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στην Οικονομική Διεύθυνση του Ομίλου της Unilever.

Ο κ. Χατζηχριστόφας ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στον τομέα των Οικονομικών στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Ελλάδος ως Finance Trainee, αναλαμβάνοντας εν συνεχεία καίριες θέσεις στην Οικονομική Διεύθυνση όπως Finance Manager Home & Personal Care, καθώς και Treasury & Tax Manager Ελλάδος και Κύπρου.

Tο 2015 συνέχισε την καριέρα του στη Unilever Ολλανδίας, όπου ανέλαβε θέσεις ευθύνης στην ευρωπαϊκή οργάνωση ως Logistics Finance Director και περαιτέρω ως Europe Pricing Director όπου κατάφερε σημαντικά αποτελέσματα που συνέβαλαν αποφασιστικά στην αναπροσαρμογή της στρατηγικής της εφοδιαστικής αλυσίδας σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον καθώς και την εισαγωγή μίας νέας σε πανευρωπαϊκής στρατηγικής τιμολόγησης.

Ο Βασίλης Χατζηχριστόφας είναι απόφοιτος Οικονομικών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του York.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr