NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 9 Οκτωβρίου η απονομή των Coffee Business Awards 2020

Στις 9 Οκτωβρίου η απονομή των Coffee Business Awards 2020
05_08_2020 | 17:36 19_08_2020 | 10:56
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στα φετινά Coffee Business Awards θα απονεμηθούν 82 κατηγορίες βραβείων και 7 τιμητικές διακρίσεις, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, επαγγελματίες που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί με την αναβάθμιση του προϊόντος του καφέ και της καφεστίασης, καθώς και σε νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί μέσα στην χρονιά.

Η Τελετή Απονομής των CoffeeBusinessAwards 2020 μεταφέρεται για τις 9 Οκτωβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με στόχο τη διασφάλιση τη μέγιστης προστασίας όλων των συμμετεχόντων και θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες που θα δοθούν από τις αρμόδιες αρχές. Ελπίζουμε, έως τότε, να έχουμε προσαρμοστεί στους ρυθμούς που επιτάσσει η νέα «κανονικότητα» και ο κλάδος να έχει καταφέρει την πολυπόθητη επανεκκίνηση, εν μέσω της καλοκαιρινής σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

Η περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο και να προετοιμάσουν τις υποψηφιότητές τους. Οι υποβολές γίνονται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Coffee Business Awards, σε 82 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης.

Όλες οι υποβολές υποψηφιότητας και οι χορηγίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των Βραβείων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr