NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Κορονοϊός: Απαγόρευση λιτανειών, ορθίων στα μπαρ και υποχρεωτικό τεστ για τους επισκέπτες από τη Μάλτα

Κορονοϊός: Απαγόρευση λιτανειών, ορθίων στα μπαρ και υποχρεωτικό τεστ για τους επισκέπτες από τη Μάλτα
07_08_2020 | 18:13 07_08_2020 | 18:19
epixeiro icon Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση

Στη λήψη νέων έκτακτων μέτρων προχωρά η κυβέρνηση στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, μετά την αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την απόφαση οι επισκέπτες από την Μάλτα, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 00:01, να υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορονοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη σε συνέχεια εισήγησης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις

Τέλος αναφορικά με το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κλπ, με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα επεκτείνεται έως 31-08-2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr