NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το προσωπικό της Facebook θα εργαστεί από το σπίτι έως τον Ιούλιο του 2021

Το προσωπικό της Facebook θα εργαστεί από το σπίτι έως τον Ιούλιο του 2021
10_08_2020 | 16:45 10_08_2020 | 16:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Η Facebook θα επιτρέψει στους υπαλλήλους της να εργαστούν από το σπίτι έως τον Ιούλιο του 2021, λόγω της πανδημίας, και θα τους προσφέρει 1.000 δολάρια για τις ανάγκες των εργασιών γραφείου.

Η εταιρεία εντάσσεται στη λίστα με άλλες μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας που έχουν λάβει παρόμοια μέτρα κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα.

Στα τέλη Ιουλίου, η Google δήλωσε ότι θα επιτρέψει στους υπαλλήλους που δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο γραφείο να εργαστούν από το σπίτι μέχρι τα τέλη του Ιουνίου 2021, ενώ η Twitter έχει προτείνει απομακρυσμένη εργασία επ 'αόριστον για μερικούς από τους υπαλλήλους της.

«Με βάση την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας και της κυβέρνησης, καθώς και αποφάσεις που ελήφθησαν από τις εσωτερικές μας συζητήσεις σχετικά με αυτά τα θέματα, επιτρέπουμε στους υπαλλήλους να συνεχίσουν εθελοντικά να εργάζονται από το σπίτι μέχρι τον Ιούλιο του 2021», δήλωσε εκπρόσωπος της Facebook.

Η Facebook είπε επίσης ότι θα συνεχίσει να ανοίγει γραφεία με περιορισμένη χωρητικότητα όπου το επιτρέπει η κυβερνητική καθοδήγηση. Ωστόσο, η εταιρεία πρόσθεσε ότι είναι απίθανο να ανοίξουν ξανά πολλές τοποθεσίες της στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική πριν από το τέλος του έτους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr