NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Jeff Bezos ιδρύει εταιρεία που φαίνεται να εμπλέκεται στην ιστορική δωρεά του

Ο Jeff Bezos ιδρύει εταιρεία που φαίνεται να εμπλέκεται στην ιστορική δωρεά του
10_08_2020 | 17:09 10_08_2020 | 17:10
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, δημιούργησε, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, μια νέα εταιρεία, με στόχο να βοηθήσει στην εκπλήρωση της δέσμευσης του να προσφέρει 10 δισεκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, σε ένα σχέδιο που είναι γνωστό ως Bezos Earth Fund.

Η ομάδα της Bezos ξεκίνησε μια νέα εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, την Fellowship Ventures LLC, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται με την ιστορική φιλανθρωπική δέσμευση, σύμφωνα με δημόσια αρχεία που εξετάστηκαν από την ιστοσελίδα Recode. Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση για το εμπορικό σήμα - με την υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση του Bezos - για το "Bezos Earth Fund" τον Ιούλιο, μια κίνηση που υποδηλώνει ότι θα είναι το κλειδί για τα σχέδιά του.

Η δημιουργία της εταιρείας είναι η πρώτη ματιά στο πιο σοβαρό φιλανθρωπικό έργο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, ακόμη και αν άλλες σημαντικές λεπτομέρειες παραμένουν κρυμμένες. Οι συνεργάτες του Bezos αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την δωρεά - συμπεριλαμβανομένων βασικών ερωτήσεων σχετικά με το πώς θα πραγματοποιηθεί - από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr