NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Adobe CEO: Υπάρχουν εγγενή οφέλη στο να βρίσκεται κάποιος σε ένα γραφείο

Adobe CEO: Υπάρχουν εγγενή οφέλη στο να βρίσκεται κάποιος σε ένα γραφείο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adobe, Shantanu Narayen, δήλωσε στο CNBC την Τρίτη ότι πιστεύει πως υπάρχουν εγγενή οφέλη στην παρουσία σε ένα γραφείο, οφέλη που η εκτεταμένη απομακρυσμένη εργασία, η οποία έγινε απαραίτητη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν μπορεί απαραίτητα να προσφέρει.

«Σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουμε δει να συνεχίζεται η δυναμική, αλλά όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα νέο έργο, θέλετε άτομα γύρω από αυτό. Θέλετε αυτή την αίσθηση του επείγοντος», είπε. «Νιώθω ότι η παραγωγικότητα επηρεάζεται λίγο σε αυτό.»

Ο Narayen τόνισε ότι η Adobe, η οποία εδρεύει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας και διαθέτει γραφεία σε όλο τον κόσμο, σίγουρα θα επανεξετάσει το φυσικό της αποτύπωμα ως αποτέλεσμα του κορονοϊού - τόσο στον που βρίσκονται τα γραφεία της όσο και στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται.

Τα μικρότερα γραφεία ενδέχεται να μην έχουν προτεραιότητα. Οι εργαζόμενοι μπορεί να συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτές τις περιοχές, «αλλά δεν θα έχουμε το αποτύπωμα που είχαμε», εξήγησε. Μεγαλύτερες τοποθεσίες όπως το Σαν Χοσέ, το Σαν Φρανσίσκο και «άλλα κέντρα σε όλο τον κόσμο» θα εξακολουθούν να διαδραματίζουν βασικό ρόλο στις εργασίες της Adobe στο μέλλον.

Ο Narayen τόνισε ότι η Adobe δεν βιάζεται να ζητήσει από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στο γραφείο καθώς η πανδημία Covid-19 επιμένει, σημειώνοντας ότι συνέχισαν να είναι παραγωγικοί στο σπίτι, υπογραμμίζοντας ότι δεν θέλει να «φέρει άσκοπα τους ανθρώπους πίσω στη δουλειά σε περίπτωση που υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με αυτό».

Με πληροφορίες από cnbc

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr