NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο κορονοϊός φέρνει απολύσεις και στον γνωστό web browser Mozilla Firefox

Ο κορονοϊός φέρνει απολύσεις και στον γνωστό web browser Mozilla Firefox

​Η Mozilla Corporation, η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή Firefox, σχεδιάζει να απολύσει περίπου 250 υπαλλήλους, σύμφωνα με email που στάλθηκε στο προσωπικό και μια ανάρτηση ιστολογίου.

«Πρέπει να μειώσουμε το μέγεθος του εργατικού δυναμικού μας», έγραψε η CEO της Mozilla Corporation, Mitchell Baker. «Αυτό είναι δύσκολο να εσωτερικοποιηθεί και εύχομαι απεγνωσμένα να υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος για να θέσουμε τη Mozilla με επιτυχία στην οικοδόμηση ενός καλύτερου διαδικτύου. Εύχομαι όλοι όσοι επέλεξαν τη Mozilla ως εργοδότη να μπορούσαν να παραμείνουν [..]. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό σήμερα».

Η Baker γράφει ότι η Mozilla Corporation, παράλληλα με τη μείωση του μεγέθους του εργατικού δυναμικού της κατά περίπου 250 θέσεις, θα αλλάξει τις ομάδες για περίπου 60 άλλα άτομα. Η μείωση του προσωπικού περιλαμβάνει το κλείσιμο των τρεχουσών δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, προσθέτει το email.

«Το πρόγραμμα πριν από το COVID δεν είναι πλέον εφαρμόσιμο. Έχουμε μιλήσει για την ανάγκη αλλαγής - συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας απολύσεων - από την άνοιξη. Σήμερα αυτές οι αλλαγές γίνονται πραγματικότητα».

Με πληροφορίες από vice

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr