NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το τελευταίο Blockbuster βιντεοκλάμπ γίνεται Airbnb για τους σινεφίλ

Το τελευταίο Blockbuster βιντεοκλάμπ γίνεται Airbnb για τους σινεφίλ

Το τελευταίο Blockbuster στον κόσμο, μέρος της αλυσίδας βιντεοκλάμπ που κάποτε μεσουρανούσε στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως προσφέρει στους σινεφίλ την ευκαιρία να περάσουν μια νύχτα στο κατάστημα, κάνοντας κράτηση μέσω Airbnb.

Η ευκαιρία για κράτηση μίας διανυκτέρευσης στο τελευταίο κατάστημα ενοικίασης βίντεο της αλυσίδας, που βρίσκεται στο Bend του Όρεγκον, είναι δυνατή χάρη στην πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας του, Sandi Harding.

«Ως η τελευταία τοποθεσία στον κόσμο, το κατάστημά μας Blockbuster είναι μια ωδή στην κινηματογραφική μαγεία, τις απλούστερες εποχές και την αίσθηση της κοινότητας που κάποτε μπορούσε να βρεθεί στις τοποθεσίες Blockbuster σε όλο τον κόσμο».

Από τις 17 Αυγούστου, οι κάτοικοι του Deschutes County θα μπορούν να κάνουν κράτηση για το κατάστημα, το οποίο έχει μετατραπεί σε σαλόνι με τηλεόραση και πτυσσόμενο καναπέ.

«Είτε θέλετε να μείνετε μέχρι την ανατολή του ηλίου ή να κοιμηθείτε στον καναπέ, δημιουργήσαμε τον τέλειο χώρο, με έναν πτυσσόμενο καναπέ και μαξιλάρια για να μπορείτε να χαλαρώσετε με "νέες κυκλοφορίες" από τη δεκαετία του '90» αναφέρει η καταχώρηση στο Airbnb.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr