NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Sumner Redstone: Πέθανε ο μεγιστάνας των media που «θα ζούσε για πάντα»

Sumner Redstone: Πέθανε ο μεγιστάνας των media που «θα ζούσε για πάντα»
12_08_2020 | 15:54 12_08_2020 | 16:12
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Κοινωνία

Ο Sumner Redstone, ο μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης που πήρε έναν οικογενειακό κινηματογράφο drive-in και τον εξέλιξε σε μια αυτοκρατορία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλάμβανε την CBS, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Ο Redstone, που συχνά καυχιόταν ότι θα ζήσει για πάντα, πέθανε την Τρίτη, σύμφωνα με δήλωση της National Amusements που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη το πρωί.

«Ο πατέρας μου έζησε μια εξαιρετική ζωή που όχι μόνο διαμόρφωσε την ψυχαγωγία όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, αλλά δημιούργησε μια απίστευτη οικογενειακή κληρονομιά», δήλωσε η Shari Redstone, κόρη του Sumner και πρόεδρος της ViacomCBS. «Μοιραστήκαμε μια μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον και ήταν ένας υπέροχος πατέρας και παππούς. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η κόρη του και θα μου λείπει πάντα».

Ο Redstone είχε υπό τον έλεγχο του περίπου το 80 τοις εκατό των Viacom και CBS μέσω της εταιρείας του, National Amusements. Τον Νοέμβριο του 2019, η περιουσία του εκτιμήθηκε σε 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Η υπομονή είναι μια αρετή που δεν σέβομαι», δήλωνε ο Redstone σε συνέντευξη του το 2012 στο CNBC. «Εάν είστε υπομονετικοί, δεν θα πάτε ποτέ πουθενά. Χρειάζεται ανυπομονησία για να σας οδηγήσει στην επιτυχία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr