NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Εν μέσω πανδημίας, αυτή η εφημερίδα δεν έχει πια αίθουσα σύνταξης

Εν μέσω πανδημίας, αυτή η εφημερίδα δεν έχει πια αίθουσα σύνταξης
Φωτογραφία: Charles Dyer [Αρχείου]
13_08_2020 | 11:44 13_08_2020 | 11:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Καθώς οι δημοσιογράφοι εργάζονται εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα σχέδια για έναν μελλοντικό χώρο εργασίας είναι αβέβαια.

Μια ταμπλόιντ εφημερίδα που κάποτε ήταν διάσημη για την πολύβουη αίθουσα σύνταξης, δεν διαθέτει πλέον τέτοια αίθουσα.

Σε μια κίνηση που θα ήταν σχεδόν αδιανόητη πριν από την πανδημία, η Tribune Publishing δήλωσε την Τετάρτη ότι η Daily News, που αποτελούσε κάποτε την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στις ΗΠΑ, έκλεισε οριστικά τη φυσική αίθουσα ειδήσεών της στο Κάτω Μανχάταν.

«Έχουμε αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξουμε ξανά αυτό το γραφείο για να διατηρήσουμε τις τρέχουσες δραστηριότητές μας» έγραψε ο Toni Martinez, στέλεχος ανθρώπινου δυναμικού της Tribune Publishing, σε ένα email προς το προσωπικό. «Με αυτήν την ανακοίνωση, αρχίζουμε επίσης να εξετάζουμε στρατηγικές ευκαιρίες και εναλλακτικές λύσεις».

Η εφημερίδα θα συνεχίσει να δημοσιεύεται, αλλά η εταιρεία δεν έκανε υποσχέσεις για μια μελλοντική φυσική τοποθεσία. «Καθώς προχωράμε εν μέσω της πανδημίας και καθώς αλλάζουν οι ανάγκες, θα επανεξετάσουμε την ανάγκη μας για γραφεία» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Tribune Publishing, Max Reinsdorf.

Οι εργαζόμενοι στη The Daily News έχουν έως τις 30 Οκτωβρίου για να συλλέξουν τυχόν αντικείμενα που έχουν αφήσει στο γραφείο, αν και το email ανέφερε ότι η αίθουσα ειδήσεων «επίσημα έκλεισε» την Τετάρτη.

Με πληροφορίες από nytimes

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr