NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

myPOS VISA Platinum: Επιστροφή χρημάτων και πολλά προνόμια για τους επιχειρηματίες

myPOS VISA Platinum: Επιστροφή χρημάτων και πολλά προνόμια για τους επιχειρηματίες
18_08_2020 | 10:00 20_08_2020 | 16:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Εμπόριο

H myPOS, η κορυφαία Ευρωπαϊκή fintech την οποία εμπιστεύονται περισσότεροι από 100.000 επιχειρηματίες στην Ελλάδα, τη Κύπρο και 30 ακόμα χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου εκτός από την απλή (Standard) myPOS VISA κάρτα την οποία παρέχει δωρεάν με κάθε αγορά myPOS τερματικού ή άνοιγμα δωρεάν myPOS επαγγελματικού λογαριασμού, εδώ και μερικές ημέρες διαθέτει στην αγορά της Ευρώπης και τη νέα συνδρομητική κάρτα myPOS VISA Platinum.

H κάρτα myPOS VISA Platinum διατίθεται σε δύο χρώματα (χρυσό και ασημί), ενώ η κάρτα myPOS VISA Platinum Metal είναι σε μαύρο μεταλλικό χρώμα, έχει χαραχτεί με laser, ζυγίζει τρείς φορές περισσότερο από μια πλαστική πιστωτική/χρεωστική κάρτα ενώ η μεταλλική της επίστρωση παρέχει μέγιστη προστασία.

Οι απλές (Standard) myPOS VISA κάρτες από το 2014 παρέχουν στους επιχειρηματίες που τις χρησιμοποιούν:

  • Άμεση πρόσβαση στα χρήματα του myPOS επαγγελματικού τους λογαριασμού.
  • Χωρίς χρεώσεις όταν πραγματοποιούν πληρωμές.
  • Αναλήψεις από οποιαδήποτε ATM παγκοσμίως.
  • Κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως: ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των καρτών, επιλογή χρήσης τους (ATM, Online, POS), διαμόρφωση ορίων και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για κάθε συναλλαγή.

Οι νέες myPOS VISA Platinum κάρτες επιπλέον παρέχουν:

  • Επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά από όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα που δέχονται πληρωμές με κάρτες VISA σε όλο τον κόσμο. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει και για τις πληρωμές εταιρικών εξόδων με την κάρτα (πληρωμές ΔΕΚΟ, πληρωμές προμηθευτών κλπ).
  • Έως 3 δωρεάν αναλήψεις από τα ΑΤΜ κάθε μήνα.
  • Υψηλότερα όρια συναλλαγών και αναλήψεων.
  • Πρόσβαση στα business lounge σε περισσότερα από 1.000 διεθνή αεροδρόμια στον κόσμο.
  • Προτεραιότητα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της myPOS.
  • Δωρεάν επανέκδοση.
  • Δυνατότητα πληρωμών με χρήση Apple Pay και Google Pay (αναμένεται σύντομα).

Μέσω των νέων καρτών VISA Platinum, η myPOS δίνει τη δυνατότητα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να έχουν πρόσβαση σε premium υπηρεσίες που ενδέχεται να μην έχουν λάβει ποτέ στο παρελθόν.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Το πακέτο myPOS αποτελείται από ένα ασύρματο - φορητό τερματικό POS με δωρεάν κάρτα SIM και δωρεάν απεριόριστο internet, έναν δωρεάν επαγγελματικό λογαριασμό myPOS ηλεκτρονικού χρήματος με μοναδικά IBAN σε Ευρώ και λοιπά νομίσματα με e-banking και mobile banking, μια δωρεάν εταιρική κάρτα VISA για άμεση πρόσβαση στα χρήματα του επαγγελματικού λογαριασμού, δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας, δημιουργία εξατομικευμένων δωροκαρτών, ηλεκτρονική τιμολόγηση και υπηρεσίες για την αποδοχή πληρωμών μέσω διαδικτύου και κινητού τηλεφώνου.

Η myPOS έχει διακριθεί με τα εξής βραβεία:

  • “Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)
  • “Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).

Έχει περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες πελάτες και δραστηριοποιείται μέσω των αντιπροσώπων της σε περισσότερες από 30 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Παράλληλα διατηρεί 7 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Αμβέρσα και Παρίσι, πριν μερικές μέρες άνοιξε γραφεία στη Βιέννη ενώ αναμένονται και νέα καταστήματα / γραφεία σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις (ανάμεσα τους και στην Αθήνα) καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.

Αν επιθυμείτε να ανοίξετε δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας μέσα σε 5 λεπτά πατήστε εδώ, ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της myPOS και τις ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διανομής των τερματικών στις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures στα τηλέφωνα +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) και μέσω e-mail στο info@equinox-ventures.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr