NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Qantas: Παρουσίασε το χειρότερο οικονομικό αποτέλεσμα του αιώνα

Qantas: Παρουσίασε το χειρότερο οικονομικό αποτέλεσμα του αιώνα

​Η πανδημία οδήγησε τον αυστραλιανό αερομεταφορέα, την Qantas, στο χειρότερο οικονομικό αποτέλεσμα εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα - με μια απώλεια 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων - εν μέσω εκτεταμένων ζημιών στις ταξιδιωτικές και τουριστικές βιομηχανίες.

Η εταιρεία δήλωσε την Πέμπτη ότι παραμένει η συνεχιζόμενη ανησυχία και ο διευθύνων σύμβουλός της, Alan Joyce, έστρεψε τα βέλη του στην αντίπαλη Virgin Australia, δηλώνοντας ότι μετά την κρίση η Qantas θα είναι «η μόνη αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία που θα μπορεί να πετάξει σε μεγάλες αποστάσεις».

Ο Joyce είπε επίσης ότι οι πτήσεις προς και από τις ΗΠΑ, που αποτελούν έναν από τους βασικούς διεθνείς προορισμούς της Qantas, θα λειτουργήσουν εντός τριών ετών.

Ο Joyce επιτέθηκε στις κυβερνήσεις του Κουίνσλαντ και της Τασμανίας για το κλείσιμο των συνόρων τους και πρότεινε να υπάρχει ένα εθνικό σύνολο κανόνων που θα διέπουν το κλείσιμο των κρατικών συνόρων.

Η απώλεια ρεκόρ της Qantas οδήγησε σε νέες προσκλήσεις από τα συνδικάτα για ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό πακέτο διάσωσης στον τομέα των αεροπορικών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr