NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Black Light: Διαδικτυακά σεμινάρια πωλήσεων για το retail και ενότητα COVID-19

Black Light: Διαδικτυακά σεμινάρια πωλήσεων για το retail και ενότητα COVID-19

Η Black Light ΚοινΣΕπ, δραστηριοποιείται στον χώρο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και των βιωματικών workshop σε μεγάλους retailers και στελέχη όλων των επιχειρήσεων και εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις της εποχής για τη διατήρηση των κοινωνικών αποστάσεων.

Από τον Μάιο του 2020 εμπλουτίζει τις υπηρεσίες με την ενότητα «Covid-19», αφουγκραζόμενη παράλληλα την ανάγκη προσαρμογής της σωστής εξυπηρέτησης όλων των πελατών χωρίς διακρίσεις.

Η συγκεκριμένη ενότητα προσαρμόζεται σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ενδεικτικά:

  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα «Εξυπηρέτηση τυφλών πελατών σε καταστήματα λιανικής πώλησης»
  • Εκπαιδευτικά workshops σε εργαζόμενους και στελέχη εταιρειών βασισμένα στη βιωματική μάθηση που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση δεξιοτήτων και την εξοικείωση με την τυφλότητα.

Ταυτόχρονα, δημιουργείται η δυνατότητα να πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια και workshop και σε online περιβάλλον, χωρίς να χάνεται ο διαδραστικός και εκπαιδευτικός τους χαρακτήρας. Ταυτόχρονα, ενώνουν τις ομάδες στο πλαίσιο του recruitment, που είναι τόσο απαραίτητο στις μέρες που διανύουμε.

Τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά workshop της BlackLight, έως σήμερα έχουν παρακολουθήσει:

  • Praktiker Hellas
  • Barilla Hellas (Συνεργασία στην εκπαίδευση προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος)
  • Metro My Market
  • La Prairie (Με αποτέλεσμα την εκπαίδευση πάνω από 520 στελεχών στα τμήματα πωλήσεων Λιανικής στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας)

Ο Γιάννης Καπνιάς, founder της Black Light αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με τη νέα προσθήκη του section COVID-19 στα σεμινάρια μας, δίνεται η ευκαιρία στις επιχειρήσεις να εκπαιδευτούν στις αναπροσαρμοσμένες τεχνικές εξυπηρέτησης, βάση των γενικών κανόνων προστασίας, γεγονός που δύναται να αποφέρει εξυπηρέτηση με απόλυτη ασφάλεια για όλους, καθώς και πελάτες ικανοποιημένους και σταθερούς. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη μείωση του αποκλεισμού συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων από την πρόσβαση σε αγοραστικά αγαθά, αποκλεισμός που έχει ενταθεί εξαιτίας της πανδημίας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα online & offline σεμινάρια μπορείτε να βρείτε στο Black-Light | Κοιν.Σ.Επ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr