NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Αυτό είναι το φουτουριστικό κατάστημα της Apple που «επιπλέει»

Αυτό είναι το φουτουριστικό κατάστημα της Apple που «επιπλέει»
25_08_2020 | 13:47 25_08_2020 | 13:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Εμπόριο

Παρά το ότι η πανδημία αναγκάζει άλλους λιανοπωλητές να κλείσουν, η Apple ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει ένα νέο κατάστημα στη Σιγκαπούρη, που φαίνεται να επιπλέει στο νερό.

Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται σε μια φουτουριστική γιγαντιαία σφαίρα η οποία θα ανάβει τη νύχτα, θα βρίσκεται στην προκυμαία της πόλης. Θα φέρει την ονομασία Apple Marina Bay Sands, λόγω του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Η εταιρεία αναφέρει πως «σύντομα θα ανοίξουμε τις πόρτες στο νέο μας κατάστημα. Το Apple Marina Bay Sands θα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημιουργικότητας, ένα μέρος που έχουμε φτιάξει για να αποτυπώσετε τις ιδέες και τα πάθη σας. Θα είναι ένας χώρος για να εξερευνήσετε, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε κάτι νέο. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα σας οδηγήσει η φαντασία σας».

Η Apple δεν έχει ακόμη παράσχει άλλες επίσημες πληροφορίες, όπως πόσα τετραγωνικά θα είναι το κτίριο ή πότε ακριβώς θα ανοίξει. Η εταιρεία διαθέτει ήδη ένα κατάστημα στη Σιγκαπούρη, στην Orchard Road, και ένα ακόμη στο αεροδρόμιο Changi.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr