NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Εκπτώσεις: Καταργείται το 10ήμερο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ

Εκπτώσεις: Καταργείται το 10ήμερο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, οι θερινές εκπτώσεις λήγουν στις 31 Αυγούστου 2020.

Παράλληλα, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων που ίσχυαν για τις εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής πρότασης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η οποία έγινε αποδεκτή από την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου, αλλάζει.

Συγκεκριμένα,

  • Καταργείται το δεκαήμερο της εκπτωτικής περιόδου που ίσχυε κατά την χρονική διάρκεια της ΔΕΘ και αυξάνεται η χρονική διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων του Νοεμβρίου και του Μαΐου από 10 σε 15 μέρες, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας, ενώ
  • Καταργείται και το άνοιγμα των καταστημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «εφιστούμε την προσοχή των εμπόρων, καθώς η επόμενη εκπτωτική περίοδος που θα ισχύει, θα είναι από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2020.

Εφ’όσον οι εμπορικές επιχειρήσεις διαθέτουν εμπορεύματα τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν σε χαμηλότερες τιμές, δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προσφορές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr