NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Mastercard στοχεύει στην οικονομία των συναλλαγών χωρίς επαφή

Η Mastercard στοχεύει στην οικονομία των συναλλαγών χωρίς επαφή
31_08_2020 | 15:45 31_08_2020 | 15:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Εμπόριο

Καθώς οι έμποροι προσαρμόζονται στην εποχή της πανδημίας, η Mastercard παρουσίασε τεχνολογία AI που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τις αγορές χωρίς επαφή.

Ο γίγαντας των πληρωμών συνεργάζεται με την Accel Robotics για την πλατφόρμα Shop Anywhere, η οποία υπόσχεται να βελτιώσει την ταχύτητα της διαδρομής στις πληρωμές των αγοραστών, εξαλείφοντας σημεία τριβής μέσω ισχυρών analytics - προσφέροντας στους καταναλωτές πληρωμές χωρίς αναμονή, χωρίς ουρές και ασφαλείς.

Μεταξύ αυτών που δοκιμάζουν την τεχνολογία είναι ένα εστιατόριο της αμερικανικής αλυσίδας Dunkin, όπου οι πελάτες μπορούν να πλησιάσουν το κατάστημα, να πάρουν τον καφέ και τα ντόνατς τους και φεύγοντας χωρίς να υπάρξει καμία αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, η Mastercard συνεργάζεται επίσης με τις SoundHound και Rekor Systems σε μια πλατφόρμα Drive Through που λειτουργεί με AI. Το σύστημα χρησιμοποιεί αναγνώριση οχήματος, φωνητική παραγγελία και AI για να αφαιρέσει την ανάγκη ύπαρξης υπαλλήλου που θα λάβει την εκάστοτε παραγγελία.

Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να λαμβάνουν εξατομικευμένες και δυναμικές προσφορές μενού, είτε με βάση το κατάστημα, είτε το άτομο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr