NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Ένα άσπρο άλογο

The Unkeeper: Ένα άσπρο άλογο

Μετά από 10 χρόνια ο σούπερ διαφημιστής έχει χάσει ότι ακίνητο είχε και δεν είχε, του τα πήρε όλα το δημόσιο (εταιρικά κτίρια και οικίες). Έκανε προσπάθειες προσέγγισης της πρώην και της νυν δημόσιας νομενκλατούρας αλλά δεν του βγήκε. Βέβαια, τα προσωπικά του ταμεία δεν ανοίχτηκαν μιας και τα μετακίνησε στο εξωτερικό. Οσονούπω οι πλειστηριασμοί. Προσοχή το όνομα του δε θα φανεί διότι μετά το θανατικό τα είχε περάσει σε άλλο παραμάγαζο!

Γκρίνια πολύ γκρίνια στην εταιρεία με τον κόκκινο πελάτη! Που αν φύγει (βαρεθήκαμε να το ακούμε) η γκρίνια θα φέρει γρατσουνιές. Όχι τίποτα άλλο έφυγε και ο Τόνυ να σώσει την κατάσταση.

Έρχεται το ρωσικό brand στα σούπερ μάρκετ! Πάρτι θα κάνουν τα media από τη διαφήμιση που θα ρίξει η γερμανική Lidl για να κρατήσει τα μερίδια. Εκεί στην Εθνικής Αντιστάσεως ρίξτε και σε μας κάτι! Έχουμε υψηλά ποσοστά και δυνατό κοινό.

Έτοιμο το budget από media agency και βγήκε στη γύρα για παραγωγή! Το ζητούμενο είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που θα αγοράσει τη δουλειά! Ποιος έχει χρήμα αυτή τη στιγμή, δυο μόνο!

Μεταγραφές από το Open στο Mega αρκετές. Αν δεν φύγει ο Μαλέλης προκοπή δεν θα δούνε!

Θα μου πεις έφερε τον «Παρουσιαστή», λέγε με Ευαγγελάτο στο κανάλι και βλέπει νούμερα. Μεταξύ μας είναι άλλοθι αυτό; Θλίψη είναι;

Ευτυχώς φέτος δεν θα δούμε ΤΑΤΙΑΝΑ με τις τατιανιές της. Πώς μπορεί αυτό το τηλεοπτικό «προϊόν» να υπάρχει στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι τόσα χρόνια; Μόνο ο θεός των πενταψήφιων γνωρίζει!

Άλλο μαγαζί διαφημιστικό που γκρινιάζει αφόρητα και ας έχει τα ελβετικά μαχαίρια σιγουράκι! Πίνουν όμως νερό στο όνομα του mister Μαύρα! Λίγο το ‘χεις να έχεις τέτοιο τσαγανό; Όχι βέβαια. Αν κάποτε έρθει και καμία καταγγελία, δε βαριέσαι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

Αν το Star ρίξει τις «γαλοπούλες» στο πρόγραμμα, και απορώ γιατί το άργησε, βλέπω τον Μικρούτσικο να ντύνεται Βόσσου και τον Βαρθακούρη να παίρνει τη γυναίκα του στο στούντιο για να σώσουν το μεγάλο αδερφό. Αυτό το εμετικό πρόγραμμα θα πάει άπατο.

Συγκινητική η στιγμή στον αμήχανο Ντίνο Σιωμόπουλο που η πρώην φοιτήτρια του και συμπαρουσιάστρια του στο Mega στο καλοκαιρινό πρωινό τον χαιρέτησε on camera με αυθόρμητη αγκαλιά!

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ομφαλοσκοπείτε για την επικοινωνία . Είναι δυνατόν στο πιο σημαντικό κομμάτι του τμήματος της επικοινωνίας να ανακυκλώνεστε και να μην βρίσκετε πρόσωπα -στελέχη για αναλάβουν να σηκώσουν το βαρύ κομμάτι της προβολής;

Για τη Ρούμπυ θα το διαβάσατε τόσες διαφημιστικές να έχει περπατήσει ή δεν το έχει το θέμα της επικοινωνίας ή είχε προίκα που τη γυρόφερνε. Διαφορετικά δεν στέκει το σενάριο. Τώρα πως κατάληξε στην Πειραιώς στο Μοσχάτο αυτοί ξέρουν!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr