NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Thomas Cook ετοιμάζει «comeback» ως διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας

Η Thomas Cook ετοιμάζει «comeback» ως διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας

Η Thomas Cook θα μπορούσε να επιστρέψει ως διαδικτυακός ταξιδιωτικός πράκτορας πριν από το τέλος του έτους, στο πλαίσιο σχεδίων που εκπόνησε ο κινεζικός όμιλος που αγόρασε το εμπορικό σήμα μετά την κατάρρευση της εταιρείας.

Η Fosun, η οποία ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος της Thomas Cook πριν από την κατάρρευση της τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει πει επανειλημμένα ότι θέλει να παρουσιάσει ξανά τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ως διαδικτυακό brand.

Η εταιρεία στοχεύει να εξασφαλίσει έγκριση από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά εμφανίζεται απρόθυμη να ολοκληρώσει τα σχέδιά της σε περίπτωση που η βρετανική κυβέρνηση εισάγει περαιτέρω ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.

Με την απόκτηση του 179ετούς brand Thomas Cook σε μια συμφωνία 11 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο Νοέμβριο, η Fosun απέκτησε πρόσβαση στα εμπορικά σήματα, τους ιστότοπους, τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και το λογισμικό της στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Ο όμιλος κατέχει πολλές άλλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Club Med και Wolverhampton Wanderers FC.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr