NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Samsung: Συμβόλαιο 6,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για υποδομές 5G

Samsung: Συμβόλαιο 6,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για υποδομές 5G
Φωτογραφία: DennisM2

​Η Samsung Electronics κέρδισε συμβόλαιο αξίας 6,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να παρέχει ασύρματες λύσεις πέμπτης γενιάς στην Verizon Communications στις ΗΠΑ, μια εξέλιξη που χαρακτηρίζεται ως σημαντική επιτυχία για την δραστηριότητα του κορεατικού κολοσσού γύρω από τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Η σύμβαση οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή και ισχύει από τις 30 Ιουνίου έως τον Δεκέμβριο του 2025. Η συμφωνία σηματοδοτεί ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια γύρω από το 5G για τη Samsung, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία της Ν. Κορέας αποφάσισε πριν από χρόνια να επενδύσει στη δικτύωση και να ανταγωνιστεί με παγκόσμιους παίκτες όπως η Nokia Oyj και η Ericsson.

«Με αυτό το νεότερο μακροπρόθεσμο στρατηγικό συμβόλαιο, θα συνεχίσουμε να προωθούμε τα όρια της καινοτομίας γύρω από το 5G για να βελτιώσουμε τις εμπειρίες για κινητές συσκευές για τους πελάτες της Verizon» δήλωσε η Samsung σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε ηλεκτρονικά.

Η εταιρεία, που αποτελεί την μεγαλύτερη στην αγορά των τσιπ μνήμης και των ηλεκτρονικών gadget στον κόσμο, πιέζει σκληρά για να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της στο 5G και επενδύει σε δίκτυα κινητής έκτης γενιάς. Δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία με τη Verizon.

Με πληροφορίες από bloomberg.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr