NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Elounda Peninsula: Αύξηση στον τζίρο τον Αύγουστο του 2020

Elounda Peninsula: Αύξηση στον τζίρο τον Αύγουστο του 2020

Αύξηση τζίρου σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 σημείωσε τον Αύγουστο 2020 το Elounda Peninsula All Suite Hotel, ενώ οι επιδόσεις του ήταν κι από τις καλύτερες την τελευταία δεκαετία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Με μέση πληρότητα 84% το Elounda Peninsula είναι το μοναδικό ίσως ξενοδοχείο της Ευρώπης που εν μέσω της πανδημίας είδε τα έσοδα του να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

“Όταν τον Μάρτιο του 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την πανδημία, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να στοχεύσουμε στα πολύ υψηλά εισοδήματα”, λέει ο Ηλίας Κοκοτός. “Δεν προχωρήσαμε σε προσφορές και εκπτώσεις, αλλά αντίθετα προσελκύσαμε τους επισκέπτες αυτούς που είχαν μεν προτεραιότητα την ασφάλεια αλλά και την οικονομική δυνατότα να χρησιμοποιούν ιδιωτικά αεροσκάφη για τις μετακινήσεις τους.” Συνεχίζει "Χαρακτηριστικό είναι πως, τόσο στο Elounda Peninsula, όσο και στο άλλο μας ξενοδοχείο Elounda Mare, όλες οι ακριβές σουίτες και βίλες σημείωσαν εξαιρετικά υψηλές πληρότητες τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο ” καταλήγει.

Το 2020 το Elounda Peninsula All Suite Hotel, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της πλήρους ανακαίνισής του (ύψους 7 εκατ. €), ενώ η οικογένεια Κοκοτού σχεδιάζει μεθοδικά τη συνέχεια του επενδυτικού της σχεδίου τόσο στο ίδιο ξενοδοχείο όσο και στα άλλα δύο καταλύματα συμφερόντων της, του Porto Elounda Golf & Spa Resort και του Elounda Mare Hotel, Relais & Châteaux.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr