NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Αύγουστος 2020 @ epixeiro.gr: Εξαγορές, «αφεντικά» και... αδέσποτα ζώα

Αύγουστος 2020 @ epixeiro.gr: Εξαγορές, «αφεντικά» και... αδέσποτα ζώα
09_09_2020
epixeiro icon Food for Thought

​Από εξαγορές νεοφυών επιχειρήσεων που έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες μέχρι τον μετανάστη που έφτασε στις ΗΠΑ για να γίνει «αφεντικό» του Hollywood, και από την ασφάλιση της ενέργειας μέχρι την «υποθερμία» της οικονομίας και την κοινωνική δικαιοσύνη, το top 15 του περασμένου Αυγούστου καλύπτει... κάθε γούστο. Ποια ήταν λοιπόν τα θέματα που ξεχώρισαν, βάσει της δικής σας αναγνωσιμότητας;

Ξεκινώντας αντίστροφα, βρίσκουμε στην 15η θέση τον Παύλο Πόλι να μας εξηγεί γιατί η επίλυση προβλημάτων είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση, στην 14η την Έλενα Ερμείδου και τη μεγαλύτερη ασφαλιστική αγορά του κόσμου, ενώ, στην 13η θέση, η Ευγενία Χαρτουλάρη μας λέει «μην κυνηγάς την ευτυχία! Ας την να έρθει να σε βρει».

Στην επόμενη τριάδα και στην 12η θέση, ο Νίκος Σακελλαρίου γράφει για τον αρνητικό πληθωρισμό, την «υποθερμία» της οικονομίας, και στην 11η θέση η Χαρούλα Κωνσταντινίδου φέρνει την «κοινωνική δικαιοσύνη στο επίκεντρο». Στην 10η θέση του Top 15 για τον περασμένο Αύγουστο, η Ολίβια Κυριακίδου αναλύει πώς διαχειριζόμαστε την απόδοση των ανθρώπων μας σε καιρό πανδημίας.

Στην 9η θέση, η Έλενα Ερμείδου επανέρχεται γράφοντας για την ασφάλιση της ενέργειας και τους επτά μεγάλους κινδύνους, στην 8η η Ναταλία Λάμπρου μιλάει για το remote working και για το εάν ήρθε για να μείνει ή είναι «μόδα» που θα ξεχαστεί με τον καιρό, ενώ, στην 7η θέση, ο Άρης Ξυπολιτόπουλος τονίζει πως «έχεις μόνο μια σκέψη: πως να παράγεις αξία με συγκριτικό πλεονέκτημα».

Στην 6η θέση ταξιδεύουμε στην εποχή που η Μαρία Κάλλας και ο Steve Jobs μας ζήτησαν να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, στην 5η βρίσκουμε τον Ιωάννη Πρωτοπαπαδάκη και το άρθρο του για το Ταμ Ταμ, το ελληνικό αναψυκτικό «απάντηση» στην Coca-Cola και στην 4η το άρθρο του Χρήστου Κοτσακά για την Häagen-Dazs. «το παγωτό με την ονομασία που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα».

Η κορυφαία τριάδα ανοίγει με τον «Έλληνα μετανάστη από την Ηλεία που έγινε αφεντικό του Hollywood». Στη 2η θέση βρίσκουμε την Hammoho, την επιχείρηση που κάνει τις πόλεις καλύτερα μέρη για τα αδέσποτα ζώα. Στην 1η θέση για τον Αύγουστο του 2020 το άρθρο του Χρήστου Κοτσακά για την InstaShop, το «success story με ελληνική υπογραφή στο μακρινό Ντουμπάι».

#quoteofthemonth

qotm_august2020.jpg?mtime=20200908192923#asset:207614

Ραντεβού τον επόμενα μήνα, με τα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα άρθρα από τον Σεπτέμβριο. Έως τότε, συνεχίζουμε να μένουμε ασφαλείς!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr