NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία Womanitee και Fabric Republic για την προώθηση της βιώσιμης μόδας

Συνεργασία Womanitee και Fabric Republic για την προώθηση της βιώσιμης μόδας

Σε μια ακόμη κοινή δράση προχωρούν τα Womanitee, τα πρώτα κέντρα γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με το Fabric Republic, την πρωτοβουλία της ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ. Οι δύο οργανισμοί αναζητούν τη σχεδιάστρια μιας νέας «up cycling 2021 collection» που θα «ενθουσιάσει το κοινό και θα δηλώσει με τον πλέον δυναμικό τρόπο τη στήριξη, προβολή και προώθηση της βιώσιμης μόδας».

Κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο info@womanitee.gr επισυνάπτοντας το βιογραφικό της και ένα ενδεικτικό portfolio της δουλειάς της, διεκδικώντας τη θέση της σχεδιάστριας που θα δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή της Fabric Republic (ρούχα και αξεσουάρ) από επαναχρησιμοποιούμενα είδη ρουχισμού και υφάσματα.

Το Fabric Republic είναι μία πρωτοβουλία της ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού που συλλέγει, διαθέτει, επαναχρησιμοποιεί και ανακυκλώνει. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει συλλέξει περισσότερους από 130 τόνους πλεονάζοντος ρουχισμού και διαθέσει καθαρό ρουχισμό σε περισσότερους από 120.000 συνανθρώπους μας

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση «αν σας ενδιαφέρει η βιώσιμη ανάπτυξη και η ηθική μόδα, λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αλλά και σε μια σειρά κοινών δράσεων που εγκαινίασαν Womanitee και Fabric Republic, στις εγκαταστάσεις του Fabric Republic στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βασιλέως Αλεξάνδρου 8), τον Φεβρουάριο του 2020, με θέμα "Οι γυναίκες στο επιχειρείν υποστηρίζουν τη συμβολή της βιομηχανίας της μόδας στην κυκλική οικονομία"».

Σημειώνεται πως η ηθική μόδα λαμβάνει υπόψη της τρεις αξίες: Το κοινωνικό καλό, έναν φιλικότερο πλανήτη και τον αγώνα κατά της κακοποίησης των ζώων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr