NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

​Την Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου «Winning Shipping Strategies»

​Την Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου «Winning Shipping Strategies»
14_09_2020 | 13:25 14_09_2020 | 13:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία

Μετά από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα από τις διαδικτυακές συζητήσεις, το Yes Forum επανέρχεται και σας προσκαλεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου ‘’Winning Shipping Strategies’’.

Οι κύριοι Παύλος Εμμανουηλίδης και Γιώργος Τσαβλίρης στο βιβλίο τους, αναπτύσσουν ένα περιεκτικό πλαίσιο of “winning shipping strategies” εφαρμόζοντας την κλασική θεωρία του στρατηγικού Management στη Ναυτιλικακή Βιομηχανία και εξετάζοντας παράλληλα περιπτωσιολογικές μελέτες από ηγετικές εταιρίες της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί live στο Facebook και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα του YES FORUM.

Στο πλαίσιο της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί γύρω από το βιβλίο, οι συγγραφείς θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις του κοινού.

Την συζήτηση θα συντονίσουν ο κύριος Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Economia και η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder – YES FORUM & CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr