NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η PepsiCo λανσάρει προϊόν για να αντιμετωπίσει το άγχος στην εποχή της πανδημίας

Η PepsiCo λανσάρει προϊόν για να αντιμετωπίσει το άγχος στην εποχή της πανδημίας

​Με τους γιατρούς να αναφέρουν ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις αϋπνίας, καθώς η πανδημία του κορονοϊού επηρεάζει τα επίπεδα άγχους, το νεότερο προϊόν της PepsiCo, το Driftwell, ενδέχεται να αποτελεί έναν τρόπο για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Τα στελέχη της Pepsi που βρίσκονται πίσω από αυτό αναφέρουν πως το έφτιαξαν για να βοηθήσουν τους καταναλωτές να χαλαρώσουν πριν κοιμηθούν, ως μέρος ενός εσωτερικού διαγωνισμού που ξεκίνησε πέρυσι από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ramon Laguarta. Η ιδέα τους κέρδισε, και ο γίγαντας των τροφίμων και των ποτών εργάστηκε για να το κάνει πραγματικότητα.

Η Emily Silver, αντιπρόεδρος καινοτομίας στη μονάδα της Βόρειας Αμερικής της Pepsi, δήλωσε ότι είναι το προϊόν που έχει κυκλοφορήσει πιο γρήγορα από την εταιρεία. Το Driftwell θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το ενισχυμένο ποτό νερού περιέχει 200 χιλιοστόγραμμα L-θεανίνης, ένα αμινοξύ που βρίσκεται στο πράσινο και το μαύρο τσάι και σε μερικά μανιτάρια. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι το συστατικό μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και να βοηθήσει στη μείωση των σωματικών συμπτωμάτων του στρες.

«Από επιστημονική και κανονιστική σκοπιά, αισθανόμαστε πολύ καλά με το να κάνουμε αυτόν τον ισχυρισμό γύρω από τη L-θεανίνη. Συγκεκριμένα, έχουμε ασφαλή κλινικά δεδομένα για να αποδείξουμε ότι λειτουργεί», δήλωσε ο Silver.

Με πληροφορίες από cnbc.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr