NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Αγρότης φύτεψε 2 εκατομμύρια ηλίανθους για να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν

Αγρότης φύτεψε 2 εκατομμύρια ηλίανθους για να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν
15_09_2020 | 15:43 15_09_2020 | 15:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Αγροτική Ανάπτυξη

Μετά από ένα ταραχώδες ξεκίνημα στο 2020, με αφορμή και την πανδημία του κορονοϊού, ένας αγρότης τέταρτης γενιάς στην αγροτική κομητεία Kenosha των ΗΠΑ φύτεψε περισσότερα από δύο εκατομμύρια ηλίανθους, με την ελπίδα να δώσει στους ανθρώπους έναν λόγο να χαμογελούν.

Ο Scott Thompson λειτουργεί το Thompson Strawberry Farm στο Bristol, που βρίσκεται αρκετά μίλια έξω από την Kenosha, ανάμεσα στο Milwaukee και το Chicago. Από το δρόμο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν πεδία κυματιστών κίτρινων ηλίανθων και ανθρώπων να βρίσκονται μέσα σε μια θάλασσα χρώματος.

Ο Thompson είπε ότι ελπίζει πως οι άνθρωποι θα μπορούν να πάνε στο αγρόκτημα και να κάνουν ένα διάλειμμα για να «απολαύσουν την πραγματικότητα όπως ήταν πριν από οτιδήποτε συμβαίνει τώρα».

Η φύτευση ηλίανθων ήταν η ιδέα της γυναίκας του Thompson. Ξεκίνησε φυτεύοντας ένα μικρό χωράφι δύο στρεμμάτων. Αυτή η προσπάθεια τελικά αυξήθηκε φέτος σε μια τεράστια λειτουργία 22 στρεμμάτων.

Οι ηλίανθοι χρειάζονται περίπου 60 ημέρες για να ωριμάσουν, είπε ο Thompson. «Φύτεψαμε κοντούς. Πολλοί άνθρωποι φυτεύουν ψηλούς, αλλά δεν είναι πραγματικά καλοί για φωτογραφίες». «Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τους ηλίανθους είναι ότι δημιουργεί όμορφες φωτογραφίες. Αναπτύξαμε κοντούς για την τέλεια selfie, ώστε να μπορείτε να πάρετε την κίτρινη θάλασσα μαζί σας».

Με πληροφορίες από patch.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr