NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Facebook: 4,3 εκατ. δολάρια για τη στήριξη μικρών επιχειρήσεων στην Ινδία

Facebook: 4,3 εκατ. δολάρια για τη στήριξη μικρών επιχειρήσεων στην Ινδία

Περισσότερο από το ένα τρίτο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ινδία αναμένουν ότι η ταμειακή ροή θα είναι μια πρόκληση για αυτές, καθώς θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της πανδημίας τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Το Facebook, το οποίο προσεγγίζει σχεδόν όλους τους χρήστες του Διαδικτύου στην Ινδία και το οποίο συνεργάστηκε με τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα στην προαναφερθείσα έκθεση, με στόχο τη στήριξη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, προσφέρει ένα κεφάλαιο 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων για περισσότερες από 3.000 μικρές επιχειρήσεις στο Δελχί, το Γκουργκαόν, τη Βομβάη, το Χαϊντεραμπάντ και τη Μπανγκαλόρ (ινδικές πόλεις όπου η εταιρεία διατηρεί γραφεία).

Σε συνέντευξή του στο TechCrunch, ο Ajit Mohan, επικεφαλής της Facebook India, δήλωσε ότι η επιχορήγηση περιλαμβάνει μετρητά και διαφημιστικές πιστώσεις, με τα πρώτα να αποτελούν το μεγαλύτερο μερίδιο. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν θα χρειάζεται να διαφημίζονται στο Facebook για να είναι επιλέξιμες για επιχορήγηση, ενώ θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση από σήμερα.

Η επιχορήγηση των ινδικών επιχειρήσεων είναι μέρος της συνολικής επιχορήγησης 100 εκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας για μικρές επιχειρήσεις, που ανακοινώθηκετον Μάρτιο.

Με πληροφορίες από techcrunch.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr