NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«A Better Tomorrow» για την Ελλάδα από την British American Tobacco

«A Better Tomorrow» για την Ελλάδα από την British American Tobacco

H διαρκής στήριξη στην ελληνική οικονομία και η επιλογή της Ελλάδας από την British American Tobacco – ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς – για σημαντικές επενδύσεις το τελευταίο διάστημα παρά τους περιορισμούς που έφερε η πανδημία, παρουσιάζονται στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist “Europe: Reinforcing cohesion in turbulent times” που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «οι επενδύσεις της συνοδεύονται από πολλαπλά οφέλη για την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους, και σημαντική ενίσχυση του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου του Ομίλου στον Πειραιά. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα σε σημαντική ενίσχυση των Ελλήνων λιανεμπόρων, στο πλαίσιο των ενεργειών της για συμβολή στην προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς, μετά την περίοδο της καραντίνας, μέσω επέκτασης με νέα προϊόντα σε χιλιάδες σημεία πώλησης».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Μάλτα, την Κύπρο και το Ισραήλ, κ. Vitalii Kochenko, δήλωσε: «Τα νέα δεδομένα στον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει μια μοναδική ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της εργασίας, με τις επιχειρήσεις να έχουν σημαντικό ρόλο για την επιστροφή στην κανονικότητα σε συνεργασία με την Πολιτεία. Μέσα σε αυτή την εποχή έντονων προκλήσεων και πρωτόγνωρων συνθηκών, η British American Tobacco πιστεύει σε ένα “Καλύτερο Αύριο” για την Ελλάδα, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία και κοινωνία με στοχευμένες και βιώσιμες ενέργειες που ενισχύουν την αγορά».

«Το όραμα του Ομίλου “A Better Tomorrow” ενσαρκώνεται στην απόφαση της British American Tobacco για επιλογή της Ελλάδας ως σημαντικό περιφερειακό κέντρο στην περιοχή με τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία αλλά και σημαντικές επενδύσεις. Παράλληλα, η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες που έχουν επιλεγεί παγκοσμίως για να φέρει την επόμενη γενιά τεχνολογίας του κλάδου με τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου όπως είναι το θερμαινόμενο προϊόν καπνού Glo και το προϊόν ατμίσματος Vype.

Η British American Tobacco στοχεύει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Με ηγετική θέση στα προϊόντα του κλάδου, ο Όμιλος έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Συνολικά, πάνω από 1.500 επιστήμονες, μηχανικοί και ειδικοί στον τομέα του καπνού εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με βασικό στόχο τη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων για όλες τις κατηγορίες των ενήλικων καπνιστών» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr