NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Κορυφαίος Broker για το 2020 η Howden

Κορυφαίος Broker για το 2020 η Howden

Broker για το 2020 αναδείχτηκε η Howden στην ετήσια διοργάνωση βραβείων του Insurance Insider. Μεταξύ των (αντ)ασφαλιστικών ομάδων που συμμετείχαν οι: Acrisure, η Aon's Reinsurance Solutions, η McGill andPartners, TigerRisk Partners.

Η θέση που κατέλαβε η Howden υπογραμμίζει την ανθεκτικότητα και τη μεγάλη δύναμη που διαθέτουν όλες οι ομάδες της Howden, ειδικά λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, και σηματοδοτούν το 2020.

Η (αντ)ασφαλιστική αγορά διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια κοινότητα και την οικονομία, ενώ στόχος της Howden είναι να στηρίζει τους ανθρώπους της ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η Howden Broking Group βρίσκεται σε κομβικό σημείο και έτοιμη να περάσει στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης, ανταποκρινόμενη με επιτυχία σε νέες προκλήσεις. Μεταξύ των στόχων της να εμπλουτίσει το δυναμικό της με ταλαντούχους συνεργάτες και να συνεχίζει να χτίζει το μέλλον πάντα με γνώμονα την ανεξαρτησία, τη μετοχική συμμετοχή των εργαζομένων και κυρίως τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr