NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Netdata: Η startup του Έλληνα Κώστα Τσαούση «σήκωσε» 14,2 εκατ. δολάρια

Netdata: Η startup του Έλληνα Κώστα Τσαούση «σήκωσε» 14,2 εκατ. δολάρια

Η Netdata, η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Έλληνα Κώστα Τσαούση και που αναπτύσσει το ομώνυμο software, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης συνολικού ύψους 14,2 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Bessemer Venture Partners, με τη συμμετοχή και των προηγούμενων επενδυτών Bain Capital Ventures και Uncorrelated Ventures, αυξάνοντας τη Series A χρηματοδότηση στα 31 εκατομμύρια δολάρια.

Η επένδυση, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της έρευνας και ανάπτυξης, προς υποστήριξη της ανοιχτής, διαλειτουργικής και επεκτάσιμης πλατφόρμας παρακολούθησης και αντιμετώπισης προβλημάτων που αναπτύσσει Netdata. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πρόσφατες προσλήψεις στελεχών, συμπεριλαμβανομένης της Amy Abatangle, επικεφαλής μάρκετινγκ και του Δημήτρη Πρωτογύρου, επικεφαλής οικονομικού διευθυντή.

Η χρηματοδότηση επεκτείνει τη Series A χρηματοδότηση της Netdata και ακολουθεί «ένα εξαιρετικό έτος», που συνοδεύεται από την αυξανόμενη υιοθέτηση του software Netdata και την παρουσίαση του software-as-a-service Netdata Cloud, μιας κονσόλας που βασίζεται στο cloud, επιτρέποντας στις ομάδες να εργάζονται παράλληλα για τον εξορθολογισμό της ροής εργασιών αντιμετώπισης προβλημάτων, μειώνοντας τους χρόνους κατά την απόκριση.

Ο ίδιος ο Κώστας Τσαούσης είχε μιλήσει πριν από μερικούς μήνες στο epixeiro.gr, αναφέροντας τότε πως «ο στόχος μας είναι να αλλάξουμε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κόσμος το monitoring. Να απλοποιηθεί σημαντικά, να προσφέρει πολύ περισσότερη πληροφορία, να γίνει ιδιαίτερα πιο αποτελεσματικό και ευέλικτο και να μειωθεί δραστικά το κόστος του».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr