NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Adobe θέλει να αλλάξει την «αγορά» των PDF, ξεκινώντας από τα κινητά [video]

Η Adobe θέλει να αλλάξει την «αγορά» των PDF, ξεκινώντας από τα κινητά [video]

Η Adobe παρουσίασε το πολυετές όραμά της για αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες «καταναλώνουν» ψηφιακά έγγραφα. Από την παρουσίαση του PDF στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι τη μετατροπή του σε ανοικτό πρότυπο το 2008, το νέο όραμα αποτελεί μια καινούργια φιλόδοξη πρωτοβουλία για τον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας που προσφέρουν τα PDF.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορά στην έναρξη της λειτουργίας Liquid Mode για τη βελτίωση της εμπειρίας ανάγνωσης και αλληλεπίδρασης με ψηφιακά έγγραφα από κινητό. Σύμφωνα με την Adobe, το Liquid Mode είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που βασίζεται σε χρόνια έρευνας γύρω από τη μηχανική μάθηση, αξιοποιώντας τη δύναμη του Adobe Sensei, του AI framework της εταιρείας.

Η λειτουργία αναδιαμορφώνει αυτόματα το κείμενο, τις εικόνες και τους πίνακες για καλύτερη πλοήγηση και κατανάλωση σε μικρές οθόνες. Χρησιμοποιεί AI και ML στο παρασκήνιο για την κατανόηση και τον προσδιορισμό τμημάτων εγγράφων όπως επικεφαλίδες, παράγραφοι, εικόνες, λίστες, πίνακες κτλ. Το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπει ουσιαστικά ένα στατικό PDF σε μια πιο δυναμική εμπειρία.

Το Liquid Mode θα κάνει το ντεμπούτο του στη δωρεάν εφαρμογή Adobe Acrobat Reader για iOS και Android, συμπεριλαμβανομένων των Chromebook που είναι συμβατά με το Google Play Store, ακολουθούμενα από τους υπολογιστές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr