NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Luna: Η Amazon «μπαίνει» στην αναδυόμενη αγορά του cloud gaming

Luna: Η Amazon «μπαίνει» στην αναδυόμενη αγορά του cloud gaming

​Η Amazon εισέρχεται στην αγορά του cloud gaming, με την ανακοίνωση μιας νέας streaming υπηρεσίας που φέρει την ονομασία Luna.

Σε αντίθεση με το Stadia της Google, οι χρήστες του Luna θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια μέσω εγγραφής σε «κανάλια»: Το κανάλι Luna+, για παράδειγμα, θα διαθέτει ένα συνδυασμό παιχνιδιών όπως τα Resident Evil 7, Control, Panzer Dragoon, A Plague Tale: Innocence, Grid και Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

Άλλα κανάλια βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένου ενός από την Ubisoft που θα παρέχει πρόσβαση στα Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 και Immortals Fenyx Rising. τις ημέρες κυκλοφορίας τους.

Μαζί με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, το Luna θα μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω ενός χειριστηρίου με δυνατότητες Alexa που θα «συνδέεται απευθείας στο cloud για να ελέγχει εύκολα το παιχνίδι σας, με σχεδιασμό πολλαπλών κεραιών που δίνει προτεραιότητα στο wifi για παιχνίδια χαμηλότερης καθυστέρησης».

Το Luna θα υποστηρίζει γραφικά 1080 / 60fps στην αρχή, ενώ η υποστήριξη 4K «για επιλεγμένους τίτλους» βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Φυσικά, διαθέτει επίσης ενσωμάτωση Twitch: Οι παίκτες θα βλέπουν ροές παιχνιδιών στο Luna και θα μπορούν επίσης να ξεκινήσουν παιχνίδια Luna μέσα από το Twitch.

Το Luna+ θα είναι διαθέσιμο για 6 δολάρια το μήνα κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του Luna, ενώ η τιμολόγηση για το κανάλι Ubisoft δεν έχει ακόμη οριστεί. Οι πελάτες της Amazon στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν «early access» μέσω του amazon.com. Δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες για ευρύτερη διάθεση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr