NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Δικαστήριο «μπλόκαρε» την εντολή Trump για απαγόρευση της εφαρμογής TikTok

Δικαστήριο «μπλόκαρε» την εντολή Trump για απαγόρευση της εφαρμογής TikTok

Προσωρινό μπλόκο στην εντολή της κυβέρνησης Trump, για απαγόρευση διάθεσης της εφαρμογής TikTok από τα καταστήματα εφαρμογών στις ΗΠΑ, έβαλε σήμερα αμερικανικό δικαστήριο.

Στο τέλος της Κυριακής, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να αναγκάσει τα καταστήματα εφαρμογών που διαχειρίζονται η Apple και η Google να καταργήσουν το TikTok.

Ωστόσο, μετά από ακρόαση την Κυριακή, ο δικαστής Carl Nichols του Περιφερειακού Δικαστηρίου για την Περιφέρεια της Κολούμπια, εξέδωσε διαταγή κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

Ο δικαστής, ωστόσο, δεν εμπόδισε μια πολύ ευρύτερη απαγόρευση που θα τεθεί σε ισχύ στις 12 Νοεμβρίου στις Η.Π.Α..

Η TikTok δήλωσε πως «είμαστε ικανοποιημένοι που το δικαστήριο συμφώνησε με τα νομικά μας επιχειρήματα και εξέδωσε διαταγή που εμποδίζει την εφαρμογή της απαγόρευσης εφαρμογής TikTok. Θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τα δικαιώματά μας προς όφελος της κοινότητας και των υπαλλήλων μας.

Ταυτόχρονα, θα διατηρήσουμε τον συνεχιζόμενο διάλογό μας με την κυβέρνηση για να μετατρέψουμε την πρότασή μας, για την οποία ο Πρόεδρος έδωσε την προκαταρκτική έγκρισή του το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε συμφωνία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr