NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Netflix άνοιξε θέσεις πλήρους απασχόλησης στην Αθήνα

Το Netflix άνοιξε θέσεις πλήρους απασχόλησης στην Αθήνα

​Η Teleperformance Greece, σε συνεργασία με την streaming πλατφόρμα Netflix, ανακοίνωσε πως «προσλαμβάνει ταλέντα [στην Αθήνα] για να ενταχθούν στην ομάδα της Netflix που υποστηρίζει συνδρομητές που μιλούν εβραϊκά».

Στις αρμοδιότητες εντάσσεται η επικοινωνία μέσω συνομιλίας και τηλεφώνου με συνδρομητές, η απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με τις πληρωμές, η αντιμετώπιση προβλημάτων ροής και περιεχομένου, η βοήθεια στους συνδρομητές σχετικά με οδηγίες και πλοήγηση στο Netflix. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν εβραϊκά και αγγλικά.

Η εταιρεία σημειώνει πως «είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσετε την καριέρα σας και να εργαστείτε σε μια πολυεθνική εταιρεία, αναπτύσσοντας ισχυρή εμπειρία και δεξιότητες, ενώ αντιπροσωπεύετε ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως.

Επιπλέον, θα είστε μέλος μιας εταιρείας που προωθεί την πολυμορφία, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό ή την ηλικία. Για αυτούς τους λόγους, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη μεγάλη μας οικογένεια με περισσότερα από 8.500 άτομα από 91 εθνικότητες».

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ: jobsteleperformance.com/jobs/25-netflix-support-hebrew/?ref=1645&fbclid=IwAR3RHYQBX0jmPxomtdp2jaO1FKvv3MzvZ9qLs2fMAkHhsUEc002ReWjyCOE

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr